X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Dansul, dansul, e normal la varsta mea!!!

Dupa auditii, a venit si vremea...Taberei de Pregatire, Bootcampul de care se tot vorbeste. Asta pentru cei care au primit "DA"-urile izbavitoare. Fiecare si-a luat ramas bun de la papusica, mamica, tatic, catel, purcel si a plecat spre hotelul unde incepea adevaratul chin.

Inainte, insa, pentru a indulci…amarul, juratii le-au pregatit concurentilor o surpriza: o petrecere cu piscina inclusa!!! Aici s-au legat prietenii, mai mult decat prietenii si tot tacamul..

In vreme ce ai nostri concurenti se distrau, iar Razvan si Dani le tineau companie, juratii dadeau o fuga in cladirea Intact, pentru o ultima analiza. Concret, unii in piscina, altii cu munca. Delia, Cheloo si Dan Bittman au luat la mana toti concurentii: cu unii poate s-au pripit, unii au fost “umflati”…

In linistea noptii (asta in fata plasmei, pentru ca in…Tabara de Pregatire era zarva mare) cei trei au analizat, au adunat toate datele si au decis. Cativa dintre ei vor pleca acasa fara a mai da probe. Da, da, se stie: vor urma scandaluri, certuri, de ce eu?, de ce noi?, de ce nu altii, dar, asta e viata. Un concurs are, intotdeauna, castigatori si perdanti…In timpul acesta, anunii sareau in piscina, faceau pe reporterii sau dansau “la sentiment”.Vorba lui Cheloo: “Habar nu au ce-i asteapta”…Si asa era! Cel mai dur Bootcamp din istoria concursului!

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook