X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

D’Artagnan. Cine e Tudor Gliga?!

Tudor Gliga are 16 ani, este din Targu Mures si zici ca pluteste pe nori majoritatea timpului. Bland ca un mielusel, e Zen toata ziua; canta oriunde se simte bine sufleteste, la chitara clasica, pe care o studiaza de 3 ani. L-a mostenit pe tatal sau la indemanare si talent muzical, spune el.

Manuieste instrumentul muzical ca pe un odor scump si notele atinse de el te relaxeaza instant. Blondutul cu ochi albastri ar putea fi un yoghin la cat de calm pare. Dar acum i s-a pus pata pe X Factor; vrea si el sa arate ce poate si sa castige experienta in muzica.


Urca pe scena si in secunda urmatoare Cheloo ii si da o porecla: D’Artagnan! Baiatul rade cu jumatate de gura; nu stie daca e de bine sau de rau. Isi scoate asul din maneca: canta la chitara clasica. Cheloo il aproba; ii place instrumentul, il calmeaza. Automat, Tudor ii repeta spusele.

Lui Bitmann nu ii prea vine sa creada – ce demoni l-ar putea bantui pe baiatul asta? “Ai un temperament vulcanic, sau de ce?”, intreaba, pe buna dreptate, juratul. Amintirile, bate-le vina, de ele ar vrea sa scape Tudor cand ia chitara in brate.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook