X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Delia a fost luata la dans de Dan Bitman

Au mai ramas cateva ore pana la finalul auditiilor X Factor din Cluj. Au fost doua zile pline in care concurentii acestui sezon au incercat sa arate ca pot face un show la puterea X. Nu au lipsit momentele inedite si nu de putine ori Delia, Cheloo, Dan Bittman sau Razvan si Dani au fost surprinsi cu tot felul de gesturi din partea concurentilor, dar nu numai.

Au mai ramas cateva ore pana la finalul auditiilor X Factor din Cluj. Au fost doua zile pline in care concurentii acestui sezon au incercat sa arate ca pot face un show la puterea X. Nu au lipsit momentele inedite si nu de putine ori Delia, Cheloo, Dan Bittman sau Razvan si Dani au fost surprinsi cu tot felul de gesturi din partea concurentilor, dar nu numai.  Un astfel de moment a fost acela in care, in timpul prestatiei unui concurent, Dan Bittman si-a invitat colega de la masa juriului la dans. Delia a acceptat numaidecat, lasandu-i pe cei prezenti sa ii admire rochia extrem de sexy care ii descoperea spatele.

De la Cluj, juratii X Factor pleaca la Iasi unde pe 30 si 31 iulie ii va asculta pe cei veniti la auditii in Moldova, pentru ca mai apoi sa revina in Bucuresti.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook