X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Delia a primit un striper cadou de la Cheloo si Bitman

Delia a avut parte la auditiile X Factor de o surpriza inedita din partea celor doi colegi de la masa juriului: Dan Bittman si Cheloo. Pentru ca filmarile au avut loc inainte ca frumoasa blonda sa se casatoreasca, cei doi i-au adus Deliei intr-una dintre zilele de auditii de la Bucuresti un stripper, glumind ca astfel, poate se razgandeste. Acesta i-a fost asistent personal pe durata intregii zile.

Desi a apreciat “cadoul” colegilor ei si s-a bucurat de toata atentia stripperului gata sa ii indeplineasca orice pofta, Delia nu s-a razgandit, casatorindu-se pe 16 septembrie cu Razvan Munteanu. Telespectatorii o vor putea urmari in primele editii X Factor inca in calitate de femeie nemaritata dar mai ales, in ipostaza de jurat si mentor, cu totul noua pentru Delia.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook