X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Delia, Cehloo si Dan Bittman cauta si astazi factorul X in randul bucurestenilor.

Auditiile X Factor au loc astazi si maine la Palatul Copiilor din Bucuresti, locul in care pot veni toti cei care isi doresc sa ii intalneasca pe cei trei jurati, dar si pe Razvan si Dani, gazdele show-ului. Intrarea este libera si oricine isi doreste sa asiste la un show la puterea X este asteptat sambata si duminica, de la ora 10.00 si de la ora 15.00 la Palatul Copiilor din Capitala.

Auditiile pentru super show-ul pe care Antena 1 il va aduce in aceasta toamna continua si astazi in Bucuresti. Dupa ce ieri au ascultat aproape o suta de concurenti, Delia, Cheloo si Dan Bittman sunt pregatiti sa se lase cuceriti de cei care vor urca astazi pe scena. Din prima zi de auditii din Capitala nu au lipsit vocile foarte bune, concurentii cu o energie debordanta, care au reusit sa ridice sala in picioare inca de la prmul refren, dar si momentele inedite, uneori amuzante, care au starnit hohote de ras, dar si replici acide din partea celor trei jurati.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook