X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Delia Curtata ! Un spectator de la auditiile Xfactor i-a dedicat o poezie

Frumoasa jurata a primit ieri, in timpul auditiilor, din public, o foaie pe care ii era dedicata o poezie si pe care ulterior au fost adaugate cu pixul cateva citate celebre despre frumusete. Admiratorul Deliei a ales sa ramana necunoscut, insa jurata X Factor a fost foarte emotionata de gest.

Auditiile cu juriul X Factor sunt in toi. Clujul mai poate arata si azi ca are factorul X, iar romanii pot merge de la ora 15.00 la Casa de Cultura a Studentilor pentru a-i vedea si sustine pe concurenti.

De la Cluj, juratii X Factor pleaca la Iasi unde pe 30 si 31 iulie ii vo asculta pe cei veniti la auditii in Moldova, pentru ca mai apoi sa revina in Bucuresti. Ultimele auditii cu juriu vor avea loc pe 3, 4 si 5 august la Palatul Copiilor din Bucuresti si, ca si la Cluj si Iasi, toti cei care vor sa ii sustina pe concurenti sau sa vada avanpremiera super show-ului care va incepe in toamna la Antena 1.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook