X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Delia: “Hai sa flirtam, Cristi!”

Are 19 ani si o figura blinda, parca mereu zimbitoare. Este ca ursuletul de plus din camera adolescentelor, care prinde viata peste noapte si incepe sa cinte si sa danseze. Paseste timid pe scena. E imbracat in pantaloni 3 sferturi si un tricou usor marinaresc. Delia il masoara cu dragul pe care-l prinzi fata de ursuletii de plus. "Nu vrei sa incercam o joaca?", il intreaba. "Poate", raspunde Cristi. "Poateeee?", intreaba jurata X Factor surprinsa, in timp ce Cheloo spune ca pentru el: "Omu' e nebun direct...".

Trimis la podea de Cheloo

Cheloo rupe momentul de magie! Ursuletul de plus trece la locul sau in coltul camerei. “Un singur lucru ma deranjeaza, frate! Atitudinea! Ai dreptul sa fii ingimfat, dar dupa ce ajungi acolo, sus!” Si Cheloo ridica mina aratind ca mai e mult pina la marele premiu! “Asta-i una. Si doi, cumva simt asa … o atitudine de predicator la o biserica incerta din America” … Se ridica in picioare si mimeaza …”stii, baietii aia cu cravata subtire la git si Bilbia sub brat incercind sa predice despre bunatate. Cred ca esti un mincinos, frate! Cred ca nu esti atit de vesel pe cit vrei sa pari!

Am dreptate? Ai studiat risul in oglinda?”.
“Da”, ingaima Cristi timid. “Nu contest, cinti bine, e de ajuns?”. Cristi se clatina acum. A rezistat seductiei, dar nu rezista unui dialog frontal… “Aaaa … Nu-i de ajuns … Prezenta scenica e mai mult de … Pentru mine, sincer …. imi place sa ma simt foarte mult pe scena …”. E putin incoerent. Cheloo pune verdictul: “Pe mine nu m-ai cistigat, sa stii! Simt cind omul ride in plus”. “Sper ca publicul a fost incintat”, incearca sa iasa din corzi Cristi. “Nu conteaza, ca eu judec aici! Eu judec!”, rinjeste Cheloo.


xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook