X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Delia i-a cerut autograf unei concurente de la X Factor Iasi

Una dintre concurente a impresionat-o pe Delia intr-atat incat artista si-a dorit sa primeasca un autograf. Daca si ceilalti doi jurati au fost la fel de placut surprinsi de conucurenta X Factor, telespectatorii vor afla in curand, urmarind Antena 1.

Auditiile cu juriul X Factor sunt in toi la Iasi. Noua generatie de jurati X Factor a vazut pana acum sute de concurenti, de toate varstele si adepti ai tuturor genurilor muzicale. In aceasta dimineata insa, Delia a intalnit concurenta careia a simtit ca trebuie sa ii ceara autograf.  Daca a gasit Delia deja factorul X sau daca doar a fost impresionata de vreo calitate speciala a concurentei, telespectatorii vor afla urmarind, in aceasta toamna, X Factor, numai la Antena 1.

De la Iasi, caravana X Factor se intoarce la Bucuresti, acolo unde auditiile se vor desfaura pe parcursul a trei zile.Pe 3, 4 si 5 august, toti cei care cred ca au voce, carisma, ca pot face show si transmite emotie vor avea ocazia sa convinga juriul ca pot fi urmatorul super star al Romaniei. De asemenea, toti cei care vor sa isi sustina preferatii sau sa ii intalneasca pe juratii si prezentatorii X Factor se pot prezenta la auditii in calitate de spectatori. Auditiile cu juriul X Factor sunt deschise publicului, iar intrarea este libera.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook