X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Delia: intre auditii si bootcamp, a facut pe extraterestrul la Demascarea

Pana saptamana viitoare, cand concurentii selectati in etapa auditiilor vor da din nou piept cu Delia, Cheloo si Dan Bittman in tabara de pregatire, juratii X Factor au parte de o mica pauza.

Delia a ales sa isi petreaca putinul timp liber tot alaturi de Antena 1 – de data aceasta jurata X Factor s-a aflat pe platourile emisiunii Demascarea, prezentata de Dan Negru. Artista a fost Joker-ul emisiunii, intr-un costum verde, de extraterestru, care i-a indus in eroare pe toti cei prezenti.

Jurata X Factor a demonstrat ca, pe langa numeroasele calitati muzicale ce au propulsat-o in topuri, are si aptitudini pentru actorie.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook