X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Delia isi testeaza fanii. Jurata X Factor poarta trei inele de logodna, dar care este cel adevarat?

In mai putin de o luna de zile, jurata X Factor, Delia Matache, isi va uni destinul cu cel al logodnicului ei, intr-o ceremonie la Targu Jiu. In asteptarea zilei fericite, Delia ii tine la curent pe fani cu ultimele update-uri din viata ei dar le si testeaza devotamentul.

Cantareata a postat pe retelele de socializare o imagine cu trei inele de logodna, unul mai impresionant decat celalalt. Fanilor le-a ramas sa ghiceasca care este cel adevarat, primit de la iubitul sau, din informatiile pe care le aveau despre ea si din ce au mai citit prin presa. Ghicitoarea era cu atat mai dificila cu cat Delia le purta pe toate trei in acelasi timp, pe degetul inelar.

Cativa fani si prieteni au admirat toate cele trei inele, cu piatra galbena, alba, respectiv albastra, si in final au dat raspunsul corect: inelul din aur alb, cu diamant galben. In schimb, altii au ajuns sa creada ca exuberanta Delia si-a sarbatorit logodna de trei ori, cu trei inele diferite.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook