X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Delia, la X Factor Iasi: „E bine ca am doi barbati adevarati langa mine!”

Pe langa experienta muzicala diversa, intre Cheloo, Delia si Bittman exista si o legatura stransa, o chimie admirabila, care ii ajuta sa fie o echipa, indiferent de modul in care fiecare dintre ei percepe prestatiile concurentilor.

Exista si discutii in contradictoriu, mai sunt si cateva momente in care Cheloo o tachineaza pe Delia, insa un lucru este cert: cei trei sunt un mix reusit de profesionalism, experienta si carisma – reteta ideala pentru un juriu la puterea X!

Constienta de aceasta legatura speciala, Delia isi complimenteaza colegii cu orice ocazie: „E bine ca am doi barbati adevarati langa mine! Ma simt foarte bine aici, cu voi!”. Vorbind de Dan Bittman si Cheloo, nu putem decat sa ii dam dreptate!

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook