X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Delia Matache: Nebunie totala la Xfactor Romania sezonul 2

Dupa o vara plina cu auditiile X Factor si cu pregatirile pentru cununia religioasa de duminica, Delia nu si-a neglijat nici cariera muzicala. Juratul X Factor le-a pregatit fanilor o surpriza. Africana. Caci asa se numeste piesa cu care Delia vrea sa depaseasca succesul inregistrat cu “Omadeo” si “Wuella Wuella”.

De parca toate acestea nu erau de ajuns, artista a lansat o noua piesa, “Africana”. “Mi s-au intamplat toate cu legatura anul asta, nimic nu a fost intamplator si ma bucur ca a fost asa! E foarte bine ca se pupa toate cu piesa si ca luna de miere e tocmai in Africa. Voi merge cu o echipa de filmare in primele zile pentru a filma videoclipul. Dupa aia ii trimit repede acasa”, a precizat Delia Matache.

Cat despre X Factor, “e nebunie totala”. “Si e chimie intre membrii juriului! Noi suntem foarte nerabdatori sa mergem si sa glumim intre noi, nu e o treaba doar de juriu! Se rade foarte mult”, a marturisit Delia, precizand, totodata, ca nu e un jurat tocmai “normal”. ”Am tot felul de reactii, dar nu foarte normale, nu sunt cele standard. Eu ma ridic, dansez, eu sunt acolo! Stiu toate versurile, dar, daca ma pune cineva sa cant, nu le mai stiu”.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook