X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Delia, o artistă frumoasă într-o rochie superbă!

Delia, o artistă frumoasă într-o rochie superbă!

Pentru fanii care nu au văzut-o în timpul show-ului respectiv, artista a postat două fotografii elocvente pe pagina sa de Facebook.

Una este din timpul concertului și alta din timpul pauzei, iar fanii nu au întârziat să comenteze pe marginea postărilor: “Atâta frumusețe e ilegală”, “Excepțională!!!”, “Frumoasă k de obicei”, “O dulceață de fată”, “Rochiță superbă”, “Pantofi superbi… ca o prințesă!”, “Wow ce apariție!!!”.
Tot din comentariile acestora, pentru că Delia nu oferă prea multe detalii legate de aceste fotografii, deducem că este vorba despre un concert susținut la Operă!

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook