X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Delia si F. Charm au lansat o noua melodie: “Aproape de tine”

Delia si F. Charm au lansat o noua melodie: "Aproape de tine"

Frumoasa jurata X Factor si F. Charm au venit luni in platoul Observatorului pentru a vorbi despre noua melodie, al carei videoclip l-au si lansat recent. Cei doi s-au cunoscut printr-o prietena comuna si pentru ca s-au potrivit foarte bine profesional, de atunci au colaborat la aproape fiecare piesa a Deliei.

Cei doi s-au distrat la filmarile pentru “Aproape de tine”, iar jurata X Factor a recunoscut ca, fiind o fire vesela, de multe ori ii e greu sa fie serioasa. In videoclip, fanii pot vedea o Delia zambitoare, energica, la fel de sexy precum ne-a obisnuit, dar si o femeie indragostita si vulnerabila. In viata reala, artista se iubeste cu Razvan Munteanu, cel care i-a devenit sot anul acesta, la sfarsitul lunii august.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook