X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Delia, unei concurente X Factor: ,,Ai cantat-o pe Gaga cu voce de Abba”

Una din concurentele prezente la auditia de la Iasi a ales cel mai recent hit al artistei, “Marry The Night”, pentru a convinge juriul ca merita sa treaca in urmatoarea etapa X Factor, tabara de pregatire.

Din pacate, auditia ei nu a avut efectul scontat, cel putin in cazul Deliei. Jurata X Factor i-a spus ca a ,,cantat-o pe Gaga cu voce de Abba” si i-a sugerat sa interpreteze cu mai multa forta de acum inainte. Daca a trecut sau nu concurenta de auditii, aflati in toamna.

Iata si varianta originala interpretata de Lady Gaga. Artista momentului isi va astepta fanii poimaine, in Piata Constitutiei din Bucuresti, pentru primul sau concert in aer liber din cadrul turneului european.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook