X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Dentistu din Cluj Claudiu Nerghes, zambet de vedeta si voce de X Factor!

Atentiune! Puneti-va ochelarii de soare, se lasa cu zambete orbitoare! Claudiu Nerghes este posesorul unei danturi din perle si a unei voci ce merge mana-n mana cu infatisarea lui apolinica!

Are doar 21 de ani, dar o multime de prietene, da din casa mama sa… Este din Cluj si studiaza la Universitatea de Medicina si Farmacie, la sectia de Tehnica Dentara, unde a intrat cu nota zece! Inconjurat de colegi, indeosebi colege, primeste numai cuvinte de lauda: canta bine, arata bine, face pe toata lumea sa zambeasca.”Factorul meu X consider ca este constituit din calitatile mele vocale, imaginea, atitudinea mea pe scena si, bineinteles, zambetul”. Sa vedem ce zice si juriul…“Avem o problema”, spune cu un suras viclean Bittman. Chestiunea tipilor aratosi a devenit o  “problema” generala a baietilor de la X Factor. Razvan si Dani, din spatele scenei, pot sa confirme. Dar n-are nimic de-a face cu Delia! Frumoasa jurata remarca imediat calitatile fizice ale tanarului, in special “siragul de margele” dezvaluit de buze.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook