X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Dima si-a revenit! Iata cum arata

La doar câteva săptămâni după ce a părăsit marea competiție, Dima și-a revenit! Sau mai bine spus... s-a blonzit! Și a pus poza pe Facebook, pentru ca prietenii săi virtuali să se poată da cu părerea.

A venit la X Factor ca un adevărat David Bisbal. Apoi, în prima Gală Live ne-a uimit cu un nou look. Dumitru Butnaru a făcut furori pe scenă.

La doar câteva săptămâni după ce a părăsit marea competiție, Dima și-a revenit! Sau mai bine spus… s-a blonzit! Și a pus poza pe Facebook, pentru ca prietenii săi virtuali să se poată da cu părerea.

“Cum vă pare?” întreabă fostul concurent.

Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook