X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Din 19 Septembrie Diva Delia Matache, showman-ul Horia Brenciu şi rock-starul Ştefan Bănică Jr. încep spectacolul căutării.

Diva Delia Matache, showman-ul Horia Brenciu şi rock-starul Ştefan Bănică Jr. încep spectacolul căutării.

Cu o experienţă de doi ani în fotoliul de jurat, diva Delia Matache mărturiseşte: “X Factor este foarte dur anul acesta şi nu pentru că am fi noi duri, ci pentru că în acest sezon concurenţa e mai dură ca oricând. Spectacolul căutării nu trebuie ratat sub nicio formă, aşa că din toamnă staţi cu ochii pe noi pentru a trăi împreună cele mai intense momente şi cele mai puternice emoţii: tensiune, suspans, bucurie, drama, euforie, energie; le-am simţit pe toate, pe propria piele, şi vă invităm să vă bucuraţi de ele”.

Showman-ul Horia Brenciu trăieşte la intensitate maximă fiecare reprezentaţie pe scena X Factor şi nu de puţine ori merge alături de concurenţi pentru o vorbă bună şi o încurajare: “Mă comport cu ei ca şi când ar fi copiii mei. Ce aşteaptă spectatorii mei de la mine, asta le cer şi eu concurenţilor de la X Factor. Să facă lumea să aplaude, să emoţioneze publicul, să nu lase indiferent pe nimeni, pe scurt… să facă spectacol. Funcţionează acelaşi principiu”.

Pentru prima oară în postura de jurat, rock-starul Ştefan Bănică Jr. spune: „Eu sunt un perfecţionist, exigent în profesia mea, aşa cum am fost tot timpul, şi nu cred că mă voi schimba. Îmi doresc în mod real să găsesc un talent adevărat, care să facă performanţă la X Factor şi care să pornească o carieră în muzică, nu doar să participe la un concurs. Nu vreau să fiu neapărat “lupul cel rau” sau “the bad guy”, aşa cum există în tipologia juraţilor la astfel de concursuri, ci sunt eu însumi, cu exigenţele şi aşteptările mele în ceea ce-i priveşte pe concurenţi.

Nu am venit la X Factor ca să mă încadrez într-o anumită tipologie de jurat. Dar, indiferent de deciziile mele, îi respect pe toţi concurenţii şi îi tratez cu aceeaşi seriozitate, pentru că altfel nu m-aş respecta pe mine însumi. E posibil ca deciziile mele sau ale colegilor mei din juriu să-i nemulţumeasca pe unii, dar atâta timp cât este un concurs, cu un singur câştigător, vor exista şi controverse.”

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook