X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Din suferinta se nasc cele mai puternice caractere! vezi povestea lui

James a fost unul dintre mii de tineri lipsiti de dragostea parintilor lor, dupa ce acestia se despart si incep vieti separate. Drama pe care o traia acasa il transformase intr-un elev problematic, inconjurat de oameni nepotriviti. La un moment dat, ajunsese sa doarma pe strada si sa accepte bucuros ajutorul asistentei sociale in locul protectiei oferite de cineva din familie.

Singura alinare o mai gasea in ceasurile petrecute exersand la chitara acustica. Apoi, a avut un moment revelator cand a inteles ca trebuie sa se maturizeze si sa parieze pe talentul sau.

O data cu auditiile X Factor UK 2012, el a realizat ca are o oportunitate de a se elibera de proprii demoni.  Alaturi de parintii sai, care l-au sustinut pentru prima data in 22 de ani, James Arthur a pasit in culisele X Factor cu gandul de a interpreta propria sa versiune a melodiei “Forever Young”, de Tulisa Contostavlos, jurata X Factor.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook