X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Dintr-un nimeni esti “ala de a castigat X Factor”

Cu ochelari de soare, o sapca ce ii acoperea figura si o camasa incerta, Andrei Leonte a urcat pe scena X Factor. Din nou in auditii. A trecut de Razvan si Dani si s-a prezentat in fata juratilor sub pseudonimul Leon Theodor. Nu a scapat de ochiul juratei – „ti-as da un sfat. Mai putine accesorii, o sa iti fie greu sa canti!”

„Cu o melodie mai putin cunoscuta, in limba romana”, ar vrea sa ii impresioneze.  

„Mai vreau o inima sa bata stereo / Sa bata cu ecou / Sa te iubesc din nou/ Vreau o inima sa bata pentru noi/ Eu te iubesc cat doi!”

Din acest punct a devenit evident cine era de fapt in fata juratilor! Castigatorul sezonului trecut X Factor!

Si cum e, tie chiar ti s-a schimbat viata?

Da! M-a pus pe harta! Dintr-un nimeni te face „ala de a castigat X Factor!” Sunt concerte, am inregistrari, multa treaba de studio. Si sper sa nu se termine!

Primele lucruri pe care si le-a cumparat din bani au fost o chitara si haine

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook