X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

„Doamnă, nu trebuia să faceţi public asta!”. Detaliul pe care Horia Brenciu s-a zbătut să-l ascundă

„Fecioara ( zodia lui Horia) e sponsorul zodiacului, dă bani tuturor”

Pasiunea pentru muzică aduce laolaltă oameni din cele mai diverse domenii de activitate, iar acest lucru l-au aflat pe pielea lor juraţii X Factor, în timpul audiţiilor cu juriu pentru cel de-al patrulea sezon al super show-ului care va începe în această toamnă la Antena 1. Astfel, în faţa Deliei, a lui Stefan şi a lui Horia s-a prezentat o doamnă venită tocmai de la Arad, pasionată de zodiac. Juraţii nu au ratat ocazia să afle câteva lucruri despre ei, aşa că au început întrebările.

Ce a aflat showman-ul Horia Brenciu însă, nu a fost tocmai în avantajul lui: „Fecioara ( zodia lui Horia) e sponsorul zodiacului, dă bani tuturor” şi-a început Marcela discursul, spre marele amuzament al juraţilor şi al publicului spectator.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook