X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Dragos Udila – viata de fermier cu ea sau viata de castigator X Factor?

Echipa X Factor continua seria de surprize pentru concurenti. Tinta Galei 3: Dragos Udila. A spus la auditii ca vrea sa fie fermier, daca nu va lua premiul cel mare. Si de atunci, au curs ofertele. Cea mai recenta a venit din partea unei proprietare de ferma, pe Facebook.

Dupa interpretarea din seara aceasta, a spus ca daca va castiga premiul cel mare o sa isi “faca bagajele si plecam in safari”, iar daca nu – “sapam impreuna la gradina”! Dani si Razvan l-au privit cu suspiciune, nu le venea sa creada ca vorbeste serios. Asa ca l-au testat: au adus-o pe fata pe scena X Factor.

“Nu sunteti normali!”, a repetat Dragos, nevenindu-i sa creada ca admiratoarea sa era chiar acolo. Inalta, frumusica, imbracata in rosu, parea pornita sa il cucereasca pe finalist. “O sa cultivam talent impreuna”, a spus ea, plina de siguranta.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook