X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Duelul: al doilea concurent eliminat de la X Factor: Iulia Glavan

A doua eliminare de la X Factor: Iulia Glavan a parasit si ea supershow-ul X Factor. Dupa ce R Familly, trupa care a primit cele mai putine voturi, a iesit imediat din concurs, la duel au intrat Iulia Glavan, din echipa lui Cheloo, si STATION 4, cei patru baieti din echipa Deliei.

Boyband-ul STATION 4 a ales pentru duel piesa “That makes you beautiful”, a baietilor de la One Direction.

Iulia Glavan a cantat, special pentru duel, o piesa emotionanta a Anastaciei, “I’m outta love”.

Dupa o lunga deliberare, Delia a acordat votul sau, asa cum era normal, boyband-ului din echipa sa, iar Cheloo a ales sa o salveze pe Iulia, una din concurentele sale. Votul decisiv i-a apartinut lui Dan Bittman, care  i-a laudat pe toti concurentii pentru prestatia lor. Despre Iulia Glavan, a declarat incantat: “As putea sa ma indragostesc de tine!”.

In cele din urma, a ales sa ii salveze pe baietii de la STATION 4, pentru a le da ocazia sa ajunga la nivelul pregatirii Iuliei, lucru pe care Bittman crede ca il pot face si cei patru pusti, chiar daca sunt “cruzi” inca.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook