X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Duminica aceasta, la X Factor e seara muzicii romanesti!

Dupa trei gale in care Delia a pierdut trei concurenti, Dan Bittman doi si Cheloo unul singur, juratii si concurentii ramasi in competitie trec duminica printr-o noua incercare.

Competitia devine tot mai dura, iar tema galei programate pe 2 decembrie le impune mentorilor sa aleaga pentru invataceii lor melodii din repertoriul artistilor autohtoni.  Chiar daca piesele le sunt mai cunoscute concurentilor, la fel de cunoscute le sunt si telespectatorilor care vor vota si care vor fi poate mai exigenti.

Dan Bittman a declarat deja razboi deschis X Factor dupa ce publicul i-a eliminat direct unul dintre cei mai buni concurenti si l-a trimis la duel pe un altul. Astfel, Raduly Botond si Nadir Tamuz au parasit saptamana trecuta competitia, lasandu-l pe Dan Bittman in joc doar cu Iulia Manolache, Ioana Anuta si Tudor Todut. Juratul cel mai bine plasat este Cheloo. Desi a inceput galele live cu stangul, pierzand o concurenta, a reusit sa scape de eliminari in fiecare gala apoi.

Cei 9 finalisti ramasi in concurs sunt: Ioan Man, Dragos Udila, Tudor Turcu si Natalia Selegean din echipa lui Cheloo, trupele RED si NORD Xdin partea Deliei si Ioana Anuta, Iulia Manolache si Tudor Todut din echipa lui Dan Bittman.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook