X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

E 0 13 si vreau 3 de Da dar nu stiu ce ammm..

Revino la anu cand stii versurile si uita ca noi am platit intrarea :))

“Felina sufocata cu perna” (asa cum l-a descris Cheloo acum un sezon) a ascultat de sfatul domnului Bittman si a plecat sa isi incerce norocul la “Romania danseaza”. Dansul lui special, pe “Alors on Dance”, a fost mai mult decat surprinzator, complet nemaivazut. Asa ca Mihai Bendeac l-a trimis din nou la X Factor, sa se reintalneasca cu juriul.

Zis si facut. Asa s-a convins Giambasu ca interpretarile lui sunt memorabile. Nici Bittman, nici Cheloo nu l-au uitat, iar jurata Delia a insistat sa ii arate din nou miscarile lui.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook