X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

“E timpul sa devenim rai!” E timpul pentru BOOTCAMP!

La X Factor incepe bootcamp! Sau, pe romaneste, tabara de pregatire. Unde nu mai e loc pentru nicio greseala!

Din 196 de aspiranti la titlul de X Factor vor mai ramane la finalul acestei etape 24. Competitia e dura, standardele ridicate, iar evaluarea juratilor mai stricta ca oricand.

Cheloo, aparent cel mai neiertator dintre jurati, cel de care s-au temut mare parte dintre concurenti si ale carui replici au starnit controverse, vine cu o propunere pe masura reputatiei sale: “E timpul sa devenim rai!”. 

Dar, dupa cum se spune, “binele meu e raul altuia”, sunt usor de intuit surprizele ce ii asteapta pe concurenti.

 

Cat despre ceilalti doi jurati, atat Delia, cat si Dan Bittman se arata mai necrutatori ca niciodata. Daca pana in acest punct, Delia a parut cea mai blanda dintre jurati, acum intoarce armele.

“Cand ma uit in urma imi dau seama ca ne-am lasat dusi de val, ne-am entuziasmat prea tare si nu era cazul”, acesta este gandul cu care Delia porneste in bootcamp.

“Vreau ca in fazele finale ale concursului sa nu ajunga decat cei care merita cu adevarat”, completeaza Dan Bittman.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook