X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Eeee Pisiii : Sirena cu voce de leoaica si nu numai :D

In Romania, au facut coada la ea Don Juan-ii Adrian Cristea, fostul sot al Antoniei si Luis Lazarus.

Goddess Andreea pentru internauti, focoasa bruneta stie ca Venus a inzestrat-o cu frumusete si sex-appeal ca sa ajunga vedeta. Inainte sa concureze la X Factor, a fost remarcata la Hollywood, de nimeni altul decat Jean-Claude Van Damme, alaturi de care a jucat in “Six Bullets”. In Romania, au facut coada la ea Don Juan-ii Adrian Cristea, fostul sot al Antoniei si Luis Lazarus.

La X Factor vrea sa arate TOT ce poate – asa se face ca apare in fata juratilor intr-o rochie neagra, mulata, transparenta in dreptul sanilor; doar vocea nu este singurul sau atuu! “Pisiii”, exclama Delia de cum o vede, in timp ce juratul Dan Bittman e tot un zambet; tanara e un cadou venit din cer.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook