X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

El e noul Bon Jovi de la Cluj Napoca !

El e noul Bon Jovi de la Cluj Napoca !, 8.2 out of 10 based on 5 ratings
Todut Tudor nu are decat 18 ani, insa o cariera plina de succes in fata. Doar ascultandu-i vocea impresionanta, realizezi ca nu mai exista nici o urma de indoiala ca adolescentul are un talent desavarsit. Prezenta scenica, miscari ritmate si foarte multa energie.

Blondut, cu un aspect scandinav, Tudor a reusit sa ridice sala in picioare, care a inceput sa cante impreuna cu el piesa “It’s my life”, de la Bon Jovi, trupa sa preferata. Convinsi ca pustiul poate sa faca show, cei din juriu au vrut sa auda si o piesa care sa ii puna in valoare vocea. “Iubita mea”, de la Bosquito, i-a adus tanarului si cateva fane in sala, ceea ce l-a determinat pe Bittman sa il intrebe: “Este cumva aici fata careia i-ai cantat piesa?”.

El e noul Bon Jovi de la Cluj Napoca !, 8.2 out of 10 based on 5 ratings xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook