X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Ella Henderson “Believe”

Ella Henderson, o adolescenta din Marea Britanie, care a lasat membrii juriului cu gura cascata cu interpretarea emotionanta a piesei "Believe" a lui Cher, a reusit din nou sa impresioneze. De data aceasta Ella a cantat piesa "Rule the World", a formaţiei Take That, la X Factor UK. Concurenta, in varstă de 16 ani, şi-a demonstrat calităţile vocale excepţionale interpretand piesa "Rule the World", a formaţiei Take That, potrivit DailyMail.

Ella Henderson, cea mai tanara concurenta din concursul X Factor Marea Britanie, a fost aplaudată indelung de public şi a primit laude de la membrii juriului. Gary Barlow, membru al formaţiei britanice Take That, care a compus piesa “Rule the World”, a spus despre interpretarea Ellei Henderson că: “Trebuie să fiu sincer, nu este nimic mai rău decat ca cineva să cante o piesă de-a mea de 10 ori mai bine ca mine.

vplay.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook