X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Finalistii X Factor: Tudor Turcu, Ioana Anuta si Natalia Selegean

Finalistii X Factor: Tudor Turcu, Ioana Anuta si Natalia Selegean

Dupa ce Tudor Turcu si Ioana Anuta au ajuns in finala, Dragos Udila a fost eliminat de public pentru ca nu a primit suficiente voturi, iar Natalia Selegean si fetele de la trupa RED s-au confruntat la duel.

Moldovencele focoase de la RED au cantat primele, piesa “Stand Up For Love”, a trupei Destiny’s Child. A urmat politista din echipa lui Cheloo, Natalia Selegean, cu melodia “You and I”, semnata Lady Gaga.
A venit momentul verdictului. Cheloo a votat pentru concurenta din echipa sa, Natalia Selegean, in timp ce Delia le-a ales pe fetele de la RED, ultima sa trupa ramasa in concurs. Decizia finala a stat in mainile lui Dan Bittman, care a inceput prin a spune ca toate cele patru fete au cantat exceptional. In cele din urma insa, a ales sa o salveze pe Natalia Selegean.

Cum au evoluat fetele de la RED’s de-a lungul timpului

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook