X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Fratia Blonzilor!

Tudor Gliga, pustanul care a inconjurat scena pe Metallica in cautarea „whiskey-ului din borcan”, a obosit. Bootcamp-ul stoarce oamenii de energie. Dar, e „o oboseala placuta, utila”.

Tudoricaaaaaa, pe „Crazy Little Thing Called Love” nu ai voie sa fii obosit!

„Eu zic ca se vede ca iti e dor de ea”…conchide jurata Delia. Ca doar Boti a cantat Bruno Mars cu foc si patima. Cat de bine si de sincer ar iesi melodia aceasta din pieptul unui baiat de 23 de ani indragostit pana peste cap de logodnica lui.
Dupa un blond, o blonda.

Flavia…”aici erai”, se aude Bittman baritonal. Dupa ce Flavia zburdase prin culise cu silueta silfida si camasa alba peste care are trasa o vesta. Rupta de ceea ce se petrece in jurul ei.

A cantat. Despre dragoste neimpartasita, despre un anume „el” greu de convins.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook