X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Hitul Anului la XFactor Online : Fratica dami o bucatica !

Numele de scenă e "Kapushon", dar oricând îl poate schimba în "SPECTACOL". La prima vedere, în pantaloni trei sferturi şi ochelari de soare, n-am fi bănuit că urmează un asemenea moment.

Ne-a explicat că-i e jenă să ne spună câţi bani primeşte la concerte, dar suntem 100% convinşi că are o cotă infinit mai bună după reprezentaţia de pe scena X Factor.

Super hitul “Frăţică, dă-mi o bucăţică” a creat isterie în rândul publicului şi dependenţă în tabăra juraţilor. Şi să mai spună cineva că nu poţi face RAP adevărat pe o melodie ce are ca subiect principal… MĂMĂLIGA!!!

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook