X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Iata ce a purtat jurata X Factor, la nunta!

Cu putin timp in urma, Delia i-a spus DA lui Razvan, iubitul ei, in fata ofiterului starii civile. Artista, pe care telespectatorii o vor putea vedea de pe 23 septembrie in calitate de jurat X Factor, a aratat superb astazi purtand o rochie scurta, alba si o coronita din flori naturale.

Desi programul extrem de incarcat nu i-a permis sa se ocupe foarte mult de pregatiri, Delia si-a facut antrenamentul pentru marele DA atat in timpul auditiilor X Factor, cat si in tabara de pregatire. Prin fata ei au trecut sute de concurenti, iar unii dintre ei au facut-o sa spuna DA din inima. Cel care insa a ajuns direct la inima ei nu este un concurent X Factor, ci un barbat discret care s-a tinut departe de lumina reflectoarelor: Razvan. Cei doi se vor casatori religios pe 16 septembrie, urmand ca intr-o pauza de filmari de la X Factor sa plece in luna de miere in Africa.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook