X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

“Idolul gospodinelor”, eliminat in favoarea trupei RED

"Idolul gospodinelor", asa cum l-a poreclit Cheloo, a ales o piesa deloc usoara pentru interpretarea la duel. Nadir a cantat "The Girl is Mine", a celebrului rege pop, Michael Jackson. Fetele de la RED au contrat cu "Cannonball", a lui Damien Rice.

Cand a venit vorba de jurizare, asa cum era normal, Dan Bittman a ales sa il salveze pe Nadir, care face parte din echipa sa. Delia a recunoscut faptul ca tanarul a cantat bine melodia de la duel si l-a felicitat, insa “fetele mele au cantat mai bine”, a spus ea si a acordat votul sau trupei RED.

Decizia a ramas in mainile lui Cheloo, care, inainte de a spune verdictul, a amintit de eliminarea surprinzatoare de mai devreme. “Imi place de Raduly Botond, are o voce formidabila rock”, a spus el. Cheloo a dat cartile pe fata: “Daca el ar fi fost la duel cu oricare din voi, zburati acasa imediat”. In cele din urma, fara a mai pierde timpul, el a salvat trupa RED.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook