X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Ileana Cosanzeana aka Flavia a lasat juriul cu gura cascata

Se aude un “Rââârr” inabusit si parca Dan Bittman devine mai vioi. Frumusetea angelica a fetei nu ii scapa superbei Delia care se uita pe furis la reactiile colegului sau din Holograf. E frumoasa, nu ai ce spune.

Blonda suava se transforma dintr-o data intr-o tanara cu atitudine pe “Never Forget You”, a trupei Noisettes, ati mai auzit-o prin reclame. Apuca strans microfonul si atinge fara greseala acordurile vesele. Interpreteaza, se joaca natural cu parul, se uita direct in ochii juratilor, se simte bine mai presus de orice.

“I’ll never forget you…”, o ingana surazator Bittman, la finalul melodiei. Primul semn bun din partea juriului, altfel, necrutator. Vine randul lui Cheloo: “Esti credincioasa?”; intrebarea o cam prinde cu garda jos pe Flavia, dar nu se pierde cu firea. Ii raspunde ca da, crede in Dumnezeu. Delia nu se poate abtine: “Bine-ai venit in gradina lui!”. Publicul izbucneste in ras.


Video: xfactor.a1.ro

Jurata X Factor este uluita de infatisarea Flaviei – “Ar trebui sa faca reclama la sampon!”. “La par sa faca reclama”, adauga in stilul sau Cheloo. De acord cu amindoi. Flavia e incontestabil fermecatoare, dar vocea ei…cum a sunat? Foarte bine! DA, DA, DA, raspunde categoric juriul. Cu zana lui Bittman, ne revedem in episoadele urmatoare!

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook