X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Incepe Xfactor !! 23 Septembrie 2012 un nou sezon X-Factor, doar la Antena 1

De pe 23 septembrie, in fiecare duminica, spectacolul este la puterea X. Show-ul toamnei la Antena 1 va incepe la finele lunii septembrie si le va aduce telespectatorilor nu doar voci bune, concurenti carismatici si o noua generatie de jurati, ci si momente haiose sau emotionante plus invitati de exceptie.

Asteptarea a luat sfarsit pentru miile de romani care erau nerabdatori sa afle data de lansare a celui de-al doilea sezon X Factor. De pe 23 septembrie, duminicile vor sta sub semnul X Factor. Telespectatorii vor putea sa ii urmeareasca pe Delia, Cheloo si Dan Bittman in ipostaza de jurati si mentori, dar mai ales sa descopere concurentii inscrisi in acest an in competitie.

In cautarea lor, caravana X Factor a strabatut sase orase, iar juriul X Factor a ales dintre cei veniti la auditii peste 100 de romani care ar putea convinge ca au factorul X. In scurt timp, acestia vor intra in tabara de pregatire, intinsa pe parcursul a trei zile de antrenamente si teste, la finalul carora vor ramane cei mai buni 24 de concurenti.  Momentele din tabara de pregatire, dar si cele din auditii vor putea fi urmarite de telespectatori in fiecare seara de duminica, incepand cu 23 septembrie. Din periplul prin tara nu au lipist momentele inedite, haioase sau cele emotionante pana la lacrimi, povestile cu final fericit si oameni frumosi care cred ca merita sa lupte cu orice pret pentru visul lor, replicile incurajoatoare sau acide ale celor trei jurati si glumele celor doi prezentatori.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook