X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Incepe Xfactor America

Asteptarea a luat safrsit! X Factor America incepe din nou pe 12 septembrie 2012, ei bine cu doi judecatori noi minunati, și desigur tot neutrul Simon Cowell. Senzatia Demi Lovato si Pop Icon-ul Britney Spears, se alatura unor veterani judecători ca Simon Cowell si LA Reid.In căutarea lor pentru un super talent de 12 de ani sau mai mult - atat artisti solo cat si grupuri vocale - care sunt suficient de îndrăzneți pentru a se confruntă cu statutul de superstar.

Concurenta este acerbă, nu doar pentru concurenti, dar și între judecători asa ca suferinta si bucuria este în egala masura! Dar în cele din urmă, este vorba de fani care vor decide la final cine are cu adevarat X Factor si o sansa de a caștiga premiul râvnit de 5 milioane dolari.

Sezonul trecut, super talentata Melanie Amaro a castigat Xfactor.FACTOR America incepe miercuri 12.09.2012 și 13.09.2012 la 20:30 numai pe FOX.

Pentru a primi ultimele noutati in materie de xfactor te rugam sa dai “Like” X Factor pe pagina noastra de Facebook sau in dreapta sus.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook