X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Intalnire de TOP: Natalia Selegean si Joseph Hadad

Cheloo este poate cel mai neindurator jurat de la X Factor, dar la Top Chef legea o face bucatarul chef, Joseph Hadad. Concurentii au avut sansa de a-l intalni pe cel mai indragit dar si necrutator jurat in arta culinara, zilele trecute.

Finalistii au ajuns pe platourile celui mai taios show culinar, Top Chef. Baietii Station 4 au fost atenti la fiecare fel de mancare pregatit de concurenti, Francisca de la RED si Natalia Selegean au sorbit cuvintele lui chef Joseph Hadad in timp ce baietii de la NordX si Nadir au incercat sa afle tot felul de amanunte din culise.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook