X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Ioana Anuta, de la juniori la seniori

Ioana Anuta, de la juniori la seniori

Ioana Anuta avea ceva experienta cand s-a suit pe scena de la X Factor. Cum, abia la majorat si “avea experienta”? Da! Castigase “Eurovision Junior”, fusese invitata la “Neatza cu Razvan si Dani”, avea si niste clipuri ce circulau pe retelele de socializare, trecuse pe la X Factor cun un sezon inainte, dar se impiedicase la Boot Camp.

Acum, parea mai rebela, mai plina de viata. Juriul a “ochit-o”, era clar ca-i din alt aluat, dupa cum se misca, dupa cum canta. Mya, Pink, Jesse J. A trecut de prima “proba”, a ajuns in Bootcamp. A fost prima data cand i-a trecut glontul pe la ureche. Si asta pentru ca juriul a “fiert-o” putin pana s-o anunte verdictul. Cand l-a aflat, a cazut ca impuscata. A ajuns in Casa. Acolo, iar tensiune. “Gata, nu merg mai departe!”, isi zicea. A mers!

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook