X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Ioana Anuta, indragostita lulea? Vezi cine ar putea fi norocosul!

Ioana Anuta, indragostita lulea? Vezi cine ar putea fi norocosul!

Desi s-a zvonit ca i s-au aprins calcaiele dupa Nadir, Anuta a negat totimpul zvonurile. Iar acum, toti prietenii ei stiu de ce. Ioana Anuta pare indragostita de Gabi, barbatul caruia ii dedica melodii de dragoste pe Facebook.

Fosta concurenta i-a dedicat acestuia melodia “Power of Love” pe Facebook, langa care nu s-a putut abtine sa nu ataseze si o inimioara.

Pe plan profesional, Ioanei ii merge la fel de bine. Si-a schimbat numele de scena in “Jo” si va participa in a treia editie a emisiunii “Te cunospc de undeva” de pe Antena 1.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook