X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Iulia Manolache a revazut-o pe surioara ei, Anastasia, pe scena X Factor

Manolache a revazut-o pe surioara ei, Anastasia, pe scena X Factor

Iulia si surioara sa au o relatie foarte speciala; se alinta folosind expresia “iubita mea” si nu isi spun niciodata pe nume. “Cei mai importanti oameni din viata mea sunt sora mea, tatal meu, mama mea si profesorul”, spune Iulia.

Colegii sai din clasa de canto si profesorul lor sunt foarte mandri de evolutia Iuliei la X Factor, asa ca in fiecare saptamana impart pliante prin orasul natal, Barlad, pentru a-i indemna pe locuitori sa o voteze pe finalista din echipa lui Dan Bittman. Sambata, ei au venit chiar pe scena show-ului sa o sustina pe barladeanca!

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook