X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Iulian Vasile: “O sa fie show-ul anului”

Pe 3, 4 si 5 august, concurentii celui de-al doilea sezon X Factor au urcat pe scena in fata noii generatii de jurati ai show-ului, dar si a bucurestenilor veniti sa asiste, in avanpremiera, la un super spectacol. Printre cei aflati in sala intr-una dintre cele trei zile de auditii s-a numarat si Iulian Vasile, finalistul primului sezon X Factor si concurentul care a reusit sa impresioneze publicul nu doar cu inflexiunile deosebite ale vocii sale, ci si cu atitudinea pe scena.

Iulian a fost foarte incantat de ceea ce a vazut la auditiile pentru acest sezon si nu doar ca a ramas in public pana la finalul lor, dar a si felicitat echipa si le-a spus celor prezenti ca este sigur ca sezonul care va incepe in toamna la Antena 1 va fi unul extraordinar. “O sa fie show-ul toamnei, sunt sigur. Am vazut si am ascultat concurenti foarte buni, voci puternice si, mai mult decat atat, am vazut oameni care au atitudine de star. Juriul va fi o surpriza placuta, nu vreau sa spun mai multe pentru ca vreau sa ii las pe telespectatori sa se convinga singuri, dar am asistat la cateva momente inedite si ii asigur ca au de ce sa urmareasca X Factor II la Antena 1”, a declarat Iulian Vasile.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook