X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Jaf la XFactor, Delia a ramas fara telefon mobil

Cu doar cateva saptamani inainte de nunta, Delia Matache a fost victima unui jaf. Cantareata a ramas fara telefonul mobil zilele trecute.

Culmea, artista se bucura, pentru ca are toate contactele salvate in calculator. Cat despre mesajele pe care le avea in telefon, spune ca nu isi face griji ca vor aparea in presa.

Blonda le-a marturisit jurnalistilor de la Libertatea ca nu poarta conversatii compromitatoare prin intermediul SMS-urilor. Delia Matache urmeaza sa se casatoreasca cu logodnicul ei, Razvan Munteanu, pe 16 septembrie.

Pe Delia Matache o puteti urmari, incepand cu 23 septembrie, in show-ul toamnei – X Factor!

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook