X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Johnny Logan – “What’s Another Year”

Johnny Logan - "What's Another Year"

Johnny Logan, cel mai de succes artist din istoria concursului Eurovision, a interpretat LIVE, pe scena X Factor, melodia “Hold Me Now”, cea care i-a adus trofeul in 1987, si piesa “What’s Another Year”, cea datorita careia a castigat pentru prima oara celui mai prestigios concurs muzical de pe continent, in 1980.

Dupa un live senzational, Johnny Logan a avut si cateva sfaturi pentru concurentii X Factor. El a dezvaluti ca ceea ce conteaza nu este doar vocea, imaginea sau spectacolul pe care il faci pe scena, ci totul ca un intreg si mai ales sa vrei sa faci muzica. “Faima vine si pleaca. Faima nu trebuie sa fie un scop. Sa fii cel mai bun: asta ar trebui sa fie scopul”, a spus Johnny Logan.

Artistul irlandez i-a mai sfatuit pe concurentii X Factor: “Cel mai important pentru orice cantaret este sa uite de faima, sa uite de bani, sa uite de restul. Muzica e ceea ce conteazam sa poti transmite publicului ceea ce simti in interior“.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook