X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

La X Factor Iasi, distractia si bine-dispozitia sunt foarte importante nu doar in lumina reflectoarelor, ci si in public!

In pauze, echipa X Factor organizeaza concursuri, momente de karaoke, danseaza si se distreaza alaturi de toti cei prezenti in sala, tineri, parinti si sustinatori ai concurentilor, dar si de membrii juriului, care interactioneaza tot timpul cu spectatorii.

Cand vine vorba de un show atat de mare precum X Factor, distractia si bine-dispozitia sunt foarte importante nu doar in lumina reflectoarelor, ci si in public!

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook