X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Lady in Red

Delia a lasat azi Iasiul cu gura cascata cand a urcat pe scena X Factor. Jurata super show-lui care va incepe in aceasta toamna la Antena 1 si-a facut aparitia la auditiile X Factor intr-o rochie rosie care i-a pus in evidenta silueta de invidiat. Scurta si decoltata, rochia i-a lasat la vedere picioarele sexy si pielea frumos bronzata, spre incantarea sutelor de spectatori din sala.

Delia, Cheloo si Dan Bittman se afla si astazi la Iasi, la auditiile X Factor. Prin fata celor trei au trecut ieri zeci de concurenti, la fel cum se va intampla si astazi, cand alti moldoveni sunt gata sa impresioneze noua generatie de jurati X Factor si sa le arate ca au voce, charisma si prezenta scenica. Sala Casei de Cultura a Studentilor a devenit neincapatoare pentru sutele de spectatori si sustinatori ai concurentilor. Toti cei care au dorit sa isi incurajeze preferatii, dar si aceia care si-au dorit sa se bucure de un show la puterea X inca dinainte ca Antena 1 sa inceapa difuzarea emisiunii,  au putut veni ieri si azi in public la auditii.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook