X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Lider de audienta X FACTOR ONLINE

Premiera X Factor a invins aseara orice fel de concurenta. Vocile bune, povestile frumoase, unele mai triste, altele mai vesele, momentele amuzante si replicile savuroase ale juriului au fost ingredientele succesului primei editii a acestui sezon X Factor, succes masurat in milioane de telespectatori si fani din online. X Factor a inregistrat aseara un rating mediu de 12.4 puncte si o cota de piata de 25.2% la nivelul targetului comercial al Antenei 1, 15-54 urban, impunandu-se detasat pe primul loc in topul audientelor, la mare distanta de televiziunea clasata pe a doua pozitie, Pro Tv. Aceasta din urma a inregistrat la nivelul aceleiasi categorii de public doar 8.3 puncte de rating si 16.8% share.

Aproape 1.800.000 de telespectatori au urmarit-o pe Claudia Schiffer de Romania

Varful de audienta in randul targetului all urban a fost inregistrat la ora 22.13, cand aproape 1.800.000 de telespectatori au urmarit evolutia si jurizarea frumoasei Flavia Hosda. La doar 18 ani, Flavia a impresionat publicul si juriul, nu doar cu timbrul ei  special, ci si cu un look natural si fresh, clujeanca fiind supranumita Claudia Schiffer a Romaniei.

Cine a urmarit X Factor?

Formatul antrenant, juriul, dar si cei doi prezentatori au atras in fata micilor ecrane un public tanar, premium, preponderent feminin.

Potrivit datelor de audienta furnizate de Kantar Media, dintre milioanele de telespectatori care au privit aseara premiera X Factor cei mai multi au fost tineri, din categoriile 25-34, 35-44 si 45-54 de ani, provenind din mediul urban si avand studii superioare.

Super show-ul de la Antena 1 se bucura de o foarte mare popularitate in randul femeilor, dar si al romanilor apartanand categoriilor sociale premium.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook