X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Loreen le da vestea cea buna fanilor de pe Facebook : vine ca invitat special la X Factor!

Dupa Alesha Dixon, invitata primei gale live X Factor, o alta interpreta in voga va face show pe scena X Factor. Loreen le da intalnire fanilor din Romania pe 18 noiembrie, la Antena 1. Anuntul oficial a fost postat pe pagina de Facebook a artistei. La cateva minute dupa, postarea ei a atras atentia a peste 400 de fani, care i-au raspuns prin comentarii entuziaste. Cei mai multi i-au urat bun venit in tara noastra si si-au exprimat dorinta de a o vedea intr-un concert in Romania.

Pana cand acest lucru va fi posibil, Antena 1 le ofera posibilitatea fanilor artistei sa vada un miniconcert duminica, in intervalul in care fanii X Factor isi vor vota preferatii. Publicul va decide, inca o data, cine ramane si cine paraseste competitia.

Cei 13 finalisti care au ramas in cursa pentru premiul in valoare de 200.000 de euro vor interpreta duminica melodii cu tema:  granita fina dintre dragoste si ura.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook