X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Lupta pentru cei 200.000 de euro se ascute. Auditiile X Factor au ajuns la final!

Prima etapa a cautarii factorului X a ajuns la final. Auditiile pentru cel de-al doilea sezon X Factor se incheie astazi, dupa aproape doua luni in forta. Urmeaza tabara de pregatire. Lupta pentru marele premiu in valoare de 200.000 de euro se ascute.

Fiecare concurent care a urcat pe scena X Factor a incercat sa impresioneze juriul, fie cu melodiile alese si modul in care le-a interpretat, fie cu o coregrafie deosebita, fie cu mici gesturi care sa le aduca un verdict favorabil. De pilda, o concurenta de la Cluj le-a gatit tiramisu, o alta de la Iasi s-a oferit sa imparta cu cei trei jurati marele premiu in valoare de 200.000 de euro, in cazul in care il va castiga, iar lista exemplelor poate continua.

Astazi, alti concurenti incearca sa arate ca merita sa treaca in etapa urmatoare. Cei trei jurati vor ramane pana deseara la Palatul Copiilor din Bucuresti, locul in care cei care isi doresc sa asiste la un spectacol la puterea X  sau sa ii vada pe Delia, Cheloo si Dan Bittman in calitate de jurati, pot veni la ora 15.00.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook