X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Make-over extrem: finalistii se pregatesc de galele live

In galele live, nu intri oricum. Vechea garderoba e pusa pe foc, look-ul cu care ai venit de acasa e dat uitarii. Daca vrei sa castigi marele premiu X Factor, trebuie sa arati ca un castigator.

Finalistii au trecut prin mana stilistilor inainte sa fie dati pe mana juratilor.

Bernice Chitiul s-a pomenit la cosmetica, frumos pensata, Ioana Anuta si Iulia Manolache s-au trezit pe scaunul de la coafor, in mainile unui hair-stilist priceput.

Baietii au avut si ei ora lor de gratie: R Family s-a dus direct la manichiura si tratamente faciale, Tudor Todut si-a lasat pletele blonde pe mana stilistului iar Ioan Man a avut parte de un tratament capilar cap-coada.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook